Dharma Living It

Dharma Cuisine

Å gi slipp

23. April 2013

Av Hans Dhama

Føler på det nå hvor lyst jeg har til å gjøre andre ting enn å skrive om dette. Det er mye enklere å ikke gå inn i situasjoner som jeg er i. Denne uka har vært veldig fin; trodde ikke jeg skulle komme borti noen ubehagelieg samtaler men den gang ei.

Så kom denne samtalen som gjorde at jeg må tenke nytt innen arbeid. Plutselig var det ikke noe mer arbeid før påske og jeg blei veldig lei meg til å begynne med –  for jeg trodde jeg hadde arbeid nå. Men så pusta jeg i det og jeg kunne kjenne at det begynte å slippe taket. Jeg trengte jo pengene der og da. Derfor ble jeg skuffet over situasjonen, for jeg hadde egentlig ikke råd til å ta mer fri. Det som var veldig fint med denne situasjonen, var prosessen som skjedde i etterkant. Jeg pusta i det og kjente godt hvordan det slapp taket i meg, alt sammen. Det gikk fra å være låst fast i hele systemet mitt til å bli en frigjørelse i meg, en lettelse.

 

DSC_9387

Noen ganger skjer dette i meg. Når jeg kommer i vanskelige situasjoner så slipper jeg alt og lar det som er større ta over i meg. Det er en fantastisk opplevelse når det skjer, en frigjørelse av hele jeg-et.

dharma-eating

"We love to cook with awareness and joy - and we are happy to serve you some of the best receipies from our ´Satori´ kitchen. Try it out here…or even better visit us!"

Find more recepies at:
Dharma Cuisine!

Check also out:
Dharma - Living it!

dharma-living

"This blog is written by different people connected to Dharma Mountain Meditation and Freedom Resort - to share our different experiences with meditation, self-discovery and finding our own truth."

Read more posts from:
Dharma - Living it!

Check also out:
Dharma Cuisine!

Dharma Living It

Dharma Cuisine

Å gi slipp

Av Hans Dhama

Føler på det nå hvor lyst jeg har til å gjøre andre ting enn å skrive om dette. Det er mye enklere å ikke gå inn i situasjoner som jeg er i. Denne uka har vært veldig fin; trodde ikke jeg skulle komme borti noen ubehagelieg samtaler men den gang ei.

Så kom denne samtalen som gjorde at jeg må tenke nytt innen arbeid. Plutselig var det ikke noe mer arbeid før påske og jeg blei veldig lei meg til å begynne med –  for jeg trodde jeg hadde arbeid nå. Men så pusta jeg i det og jeg kunne kjenne at det begynte å slippe taket. Jeg trengte jo pengene der og da. Derfor ble jeg skuffet over situasjonen, for jeg hadde egentlig ikke råd til å ta mer fri. Det som var veldig fint med denne situasjonen, var prosessen som skjedde i etterkant. Jeg pusta i det og kjente godt hvordan det slapp taket i meg, alt sammen. Det gikk fra å være låst fast i hele systemet mitt til å bli en frigjørelse i meg, en lettelse.

 

DSC_9387

Noen ganger skjer dette i meg. Når jeg kommer i vanskelige situasjoner så slipper jeg alt og lar det som er større ta over i meg. Det er en fantastisk opplevelse når det skjer, en frigjørelse av hele jeg-et.

dharma-eating

"We love to cook with awareness and joy - and we are happy to serve you some of the best receipies from our ´Satori´ kitchen. Try it out here…or even better visit us!"

Find more recepies at:
Dharma Cuisine!

Check also out:
Dharma - Living it!

dharma-living

"This blog is written by different people connected to Dharma Mountain Meditation and Freedom Resort - to share our different experiences with meditation, self-discovery and finding our own truth."

Read more posts from:
Dharma - Living it!

Check also out:
Dharma Cuisine!

Nettside Design av Akatombo