Naturens visdom

8 - 13 August 2016

Dette er en retreat for deg, som ønsker dypere kontakt med egen dype natur og visdom.
Vi bruker stillhet, naturens kraft og vakre omgivelser til å bringe oss inn i kontakt med eget nærvær.
Vi lar naturen være vår veileder for sann balanse og ro.
Vi gjør meditasjoner, energiøvelser, bålseremonier, utesitting, dans, stille stunder til egenrefleksjoner og skapende øvelser.
Dette er en retreat for deg som elsker naturen, stillheten og god tid til fordypning i ditt indre.

richmond-952744_640
Kurssted

Retreaten foregår på vakre Dharma Mountain som ligger i Hedalen, Valdres. Et unikt kurssted, som bærer en stillhet og en kraft, som i seg selv bringer deg i dypere kontakt. Vakre skoger, fjell, elver og kurslokaler holder rammen for en nydelig hvile og utfoldelse.

Vi bor i koselige og lune hytter, med nærhet til naturen i dobbeltrom. Ønsker du enkeltrom, betaler du et tillegg per natt. (se info lenger ned).

_MG_7449
Kursleder
Kursleder er Renate Gulbrandsen fra Gudinnekraft.no. Renate har holdt retreater siden 2009, og hun har en sterk visjon om å få sine kursdeltakere i nærhet til egen natur. Hun ønsker at vi skal komme inn i evnen til å lytte dypere, slik at vi er medskapere av helhetlig balanse og visdom på Jorden. Vi er alle kunnskaps- og energibærere, og disse kvalitetene trenges i en klarhet på jorden nå. Vi må kunne balansere det materielle med det spirituelle, og vi må handle fra et nærværende og åpent hjerte, og et klart fokusert sinn. Nærhet til naturen, er den største læremester for Renate.

Her får vi innsikt i naturlige sykluser, rytmer, kraft og ro. Naturen viser alt vi trenger. Den bringer budskap, om hvordan vi kan stå i utfordringer vi møter i hverdagslivet, og om hvordan vi kan rense oss og fornye vår energi. Den bringer også tilbake ”glemt kunnskap”, som ligger dypt lagret i våre gener.
Renate er videreutdannet kunst- og uttrykksterapeut, med en åndelig og meditativ fordyping. Hun ser at vi er bærere av eldgammel kunnskap, som nå skal frem igjen.
Les gjerne mer om Renate og hennes arbeid på www.gudinnekraft.no

Praktisk informasjon
Tid: 8. – 13. August 2016
Pris: kr 9.300,- inkludert full pensjon og overnatting i dobbeltrom i vakre hytter (enkeltrom mulig mot et tillegg på kr 200,- per natt)

Maten består hovedsakelig av vegetarisk, nærende og nydelig kost.
Påmelding: til renate@gudinnekraft.no
Betaling: Depositum på kr 2.200,- betales til kontonr. 1503.10.01339 ved påmelding, og resterende beløp på kr 7. 100,- betales 31. juli. Bindende påmelding.
Informasjon: kontakt kursleder på epost renate@gudinnekraft.no eller tlf 91 11 96 63

Meld deg på her!

Name(s) of participants:

Please fill in your email:

Message:

Nettside Design av Akatombo