Skriv nå!

10 - 11 Mars 2018
Skrivekurs på vinterfjellet med forfatter Line Nyborg (Leena)

På kurset vil du lære grunnleggende litterære teknikker og jobbe med metoder for å skape mer spennende, levende og originale tekster. Det er et intensivt kurs, med vekt på tekstproduksjon og tilbakemeldinger. Du trenger ingen forutsetninger, bare en lyst og interesse for skriving. Kurset passer også for deg som har skrevet en del, om du trenger en dytt og inspirasjon til å komme videre.

Vi skal jobbe med karakterer – ved å bruke oss selv, levende modell og konstruksjon. Vi skal øve opp vårt eget unike språk og stemme. Vi skal håndtere motstand og skrivesperre. Og aller mest skal vi oppdage hvordan skrivingen kan bli en venn for livet, ikke noe vi må få til eller prestere.

I etterkant av kurset kan du sende meg en tekst på maks 2 A4-sider, som jeg gir tilbakemelding på. Det kan være noe som kommer opp på kurset du ønsker å arbeide videre med, og få tilbakemelding på, eller noe helt nytt.

Line-Nyborg-12__lite-kvadrat


Tider: lørdag 10.00-20.00 og søndag kl 09:00-16:00.

Pris: Kr 2.500,- inkl vegetarisk lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,- pr natt. Leie av sengetøy/håndkle: 190,-.

Påmelding til linenyborg@live.com eller 924 93 879.

Kurset blir holdt på Dharma Mountain kursgård, som ligger vakkert til i rolige omgivelser i Hedalen, rett ved Vassfaret nasjonalpark. Hedalen ligger ca to timer fra Oslo, 2,5 timers kjøring fra Tønsberg. Se veibeskrivelse her:

 


Les hva tidligere deltakere sier:

“Det var noe med varmen, atmosfæren, stedet og Line, som gjorde det lekent og lett å skrive, og trygt å lese for hverandre. Jeg kommer tilbake.“  (Carl Erik Qvist)

“Dette er det beste skrivekurset eg har vore på. Eg trur grunnen til det er variasjonen og breidda i oppgaver og teknikkar, men kanskje mest muligheitene du ga oss til å gå i djupa.”  (Marit Wadsten)

“Skrivekurset var veldig frigjørende for min skriving. Dette var en helt annen tilnærming til skriving enn det jeg før har hatt. Spontant, kreativt og lett. Kurset anbefales på det sterkeste til alle som har lyst til å utvikle seg og sin måte å skrive på.” (Jon Magne Vibhoda Holten)

“Jeg fikk igang skrivelysten og gleden! Og hadde en herlig helg med inspirerende mennesker, flott natur og deilig mat.” (Elisabeth Sandven)

“Skrivekurset til Leena var en av de flotteste opplevelsene jeg hadde i fjor. Det satte sine spor, ga mer selvtillit og åpnet nye dører til kreativitet, lekenhet og egne følelser, minner og opplevelser. ”
(Emira Holmøy)

Ja, jeg blir med!

Name(s) of participants:

Please fill in your email:

Message:

Nettside Design av Akatombo