Skriv nå!

13 - 14 Oktober 2018
Skrivekurs med forfatter Line Nyborg (Leena).

 

På SKRIV NÅ-kurs lærer du:

• teknikker for å komme i gang å skrive
• grunnleggende litterære metoder
• hvordan du skaper levende karakterer
• hvordan du kan bruke deg selv i skrivingen
• bildespråk
• presisjon
• bearbeidelse
• hvordan du kan håndtere motstand og skrivesperre
• hvordan skrivingen kan gjøre deg mer kjent med deg selv

Det er et intensivt kurs, med vekt på tekstproduksjon og tilbakemeldinger. Du trenger ingen forutsetninger, bare en lyst og interesse for skriving. Kurset passer også for deg som har skrevet en del, om du trenger en dytt og inspirasjon til å komme videre.

“Det var noe med varmen, atmosfæren, stedet og Line, som gjorde det lekent og lett å skrive, og trygt å lese for hverandre. Jeg kommer tilbake.“ (Carl Erik Qvist)

Tider: lørdag 10.00-20.00 og søndag kl 09:00-16:00.

 

Pris: kr 2.500,- inkl vegetarisk lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,- pr natt. Leie av sengetøy/håndkle: 190,-.

 

Påmelding til line@linenyborg.no  eller 924 93 879.

 

Dharma Mountain kursgård, som ligger vakkert til i rolige omgivelser i Hedalen, rett ved Vassfaret nasjonalpark. Se veibeskrivelse her.

 

I etterkant av kurset kan du sende meg en tekst på maks 2 A4-sider, som jeg gir tilbakemelding på. Det kan være noe som kommer opp på kurset du ønsker å arbeide videre med, og få tilbakemelding på, eller noe helt nytt.Line-Nyborg-12__lite-kvadrat


Noe av det aller fineste og viktigste jeg gjør er å være på og holde skrivekurs. Det er en myte at skriving er noe som må foregå i ensomhet og smerte på en avsidesliggende hytte eller kjellerrom. Tvert i mot er vi helt avhengige av andre som skriver, for å skrive selv! Tenk bare på alle forfatterne du er preget og inspirert av, som har skrevet før oss, og som vil skrive etter oss – alle henger sammen. Skrivekurs har vært helt nødvendig for meg for å finne nye innganger på skrivingen, for å sette i gang noe nytt, for å komme i gang og for å komme videre! 

 

Jeg gleder meg til å holde mitt tiende skrivekurs – bli med og skriv nå!

 

Ja, jeg vil være med!

Name(s) of participants:

Please fill in your email:

Message:

Nettside Design av Akatombo