Dharma Living It

Dharma Cuisine

Ein dag i slalombakken

17. April 2013

Av Ann Kristin Pracheeta

Ein dag eg var i slalombakken og stod på telemarkski så kjente eg på at eg ikkje hadde kontakt med kroppen min, berre stykkevis og delt. Det var som om eg ikkje hadde kontroll over beina mine og dei kjentes nesten ut som om dei ikkje var mine. Det var rett og slett ubehageleg. Første turen endte med at eg datt; og det var som om eg berre venta på det. Eg var heilt utafor meg sjølv.

Eg hugsar eg tenkte undervegs: «Pust, berre pust. Ta kontakt med føtene dine, sjå på dei medan du sklir. Sjå at dei er der. Og pust djupt». Dette gjentok eg om att og om att. Men det låg veldig mykje motstand frå å ville vere i kroppen og eg tenkte på å gje meg allereie etter andre turen.

Men noko sa meg at eg skulle fortsette. Etter tre turar tok eg meg ein liten pause i kafèen.

Og etterpå, når eg kom utatt så var alt endra seg. Eg såg klarare, eg kjente større delar av kroppen min og føtene mine var mykje meir følsomme. Eg vart meir trygg inni meg. Ikkje veit eg kva som skjedde, men dei neste to timane i bakken var mykje meir levande og morosame.

Og ingen nye fall.

 

dharma-eating

"We love to cook with awareness and joy - and we are happy to serve you some of the best receipies from our ´Satori´ kitchen. Try it out here…or even better visit us!"

Find more recepies at:
Dharma Cuisine!

Check also out:
Dharma - Living it!

dharma-living

"This blog is written by different people connected to Dharma Mountain Meditation and Freedom Resort - to share our different experiences with meditation, self-discovery and finding our own truth."

Read more posts from:
Dharma - Living it!

Check also out:
Dharma Cuisine!

Dharma Living It

Dharma Cuisine

Ein dag i slalombakken

Av Ann Kristin Pracheeta

Ein dag eg var i slalombakken og stod på telemarkski så kjente eg på at eg ikkje hadde kontakt med kroppen min, berre stykkevis og delt. Det var som om eg ikkje hadde kontroll over beina mine og dei kjentes nesten ut som om dei ikkje var mine. Det var rett og slett ubehageleg. Første turen endte med at eg datt; og det var som om eg berre venta på det. Eg var heilt utafor meg sjølv.

Eg hugsar eg tenkte undervegs: «Pust, berre pust. Ta kontakt med føtene dine, sjå på dei medan du sklir. Sjå at dei er der. Og pust djupt». Dette gjentok eg om att og om att. Men det låg veldig mykje motstand frå å ville vere i kroppen og eg tenkte på å gje meg allereie etter andre turen.

Men noko sa meg at eg skulle fortsette. Etter tre turar tok eg meg ein liten pause i kafèen.

Og etterpå, når eg kom utatt så var alt endra seg. Eg såg klarare, eg kjente større delar av kroppen min og føtene mine var mykje meir følsomme. Eg vart meir trygg inni meg. Ikkje veit eg kva som skjedde, men dei neste to timane i bakken var mykje meir levande og morosame.

Og ingen nye fall.

 

dharma-eating

"We love to cook with awareness and joy - and we are happy to serve you some of the best receipies from our ´Satori´ kitchen. Try it out here…or even better visit us!"

Find more recepies at:
Dharma Cuisine!

Check also out:
Dharma - Living it!

dharma-living

"This blog is written by different people connected to Dharma Mountain Meditation and Freedom Resort - to share our different experiences with meditation, self-discovery and finding our own truth."

Read more posts from:
Dharma - Living it!

Check also out:
Dharma Cuisine!

Nettside Design av Akatombo