Utleie regler for grupper og ansvar

Utleie regler for grupper
Alle leietakere må betale et depositum på 20 % av det totale beregnede leiebeløpet. Når vi har mottatt signert kontrakt og depositum er din bestilling bekreftet. Resterende betaling betales 14 dager etter oppholdet.

Det laveste antall deltakere ved utleie er femten. I tilfelle du ikke har femten deltakere, kan du fortsatt leie stedet, men du vil allikevel måtte betale for femten deltakere. Dharma Mountain dekker kost og losji for en kursleder.

Leietaker er ansvarlig for eventuelle tap eller skader på stedet, dets møbler eller utstyr eller omkringliggende eiendom utover normal slitasje, og vil belastes for dette ved slutten av leieperioden.

Dharma Mountain tar ikke ansvar for tapte eller stjålne eiendeler.

Dharma Mountain tar ikke ansvar for eventuelle skader eller akutte medisinske behov som skjer i eller rundt senteret vårt.

Kjøkkenet er kun for bruk av kjøkkenpersonalet. Kjøleskap, komfyr og vannkoker er tilgjengelig i alle hytter til bruk av gjestene.

Avbestillingsregler:
Avbestillingsfrister – Avbestilling avgifter
90 dager eller mer før ankomst: 100 % av depositumet tilbakebetales
Mellom 90 og 60 dager før ankomst dato: 50 % av depositumet tilbakebetales
Senere enn 60 dager før ankomst dato: 0 % av depositumet tilbakebetales

Alle avbestillinger eller endringer fra kontrakt må skje skriftlig for å være gyldig.

Leietakers ansvar
Leietaker kan justere antall deltakere opp til 7 dager før gruppen som skjer, men ikke lavere enn minimum 15 deltakere. Etter denne datoen vil  leietaker bli belastet for sene avbestillinger.

• For å administrere registrering av deltakere og ta betaling. Leietaker kan justere deltaker antall inntil 7 dager før arrangementet starter.

• Å gi deltakerne og instruktører all den informasjonen de trenger for eksempel veibeskrivelse, transport, hva de skal ha med seg etc.

• Hjelpe til ved ankomst, innsjekking, orientering og fordeling av hytter/rom til deltagerne. Leietaker er ansvarlig for å ønske sine deltakere velkommen og henvise til hvilke hytter. Vennligst kom tidligere enn deltagerne – eller ha en annen person tilgjengelig for dette.

Nettside Design av Akatombo