Dharma Living It

Dharma Cuisine

The forest paparazzi

23. September 2016

Dare to share: Lavanya 

Det skjer så plutselig. Jeg er ute i naturen og har kameraet med meg. Så legger jeg merke til noe. Noe som snakker til meg. Noe som vil vise meg noe. Så for et øyeblikk forsvinner alle tanker. Det oppleves som om tiden står stille. Motivene, vinklene, lyset tar over. Alt annet blir uvesentlig. Nye positurer. Nye detaljer. Nye øyeblikk. Øyeblikk hvor jeg kjenner gleden bre seg innover. Gleden over å se og kjenne på det vakre. Det sårbare. Det forgjengelige. Det mystiske. Alt som naturen speiler, i meg.

Først etter en stund med fotografering kan jeg merke at klærne er våte fra skogbunnen. I håret har det festet seg blåbærlyng. Magen min begynner å romle etter mat. Og alle tankene er tilbake. Tankene om mat, meninger og menn. Og først da innser jeg hvor vakkert øyeblikket har vært. Hvor mye fokus. Tilstedeværelse.

Tilfreds går jeg hjem. Og jeg kjenner meg rikere. Rikere på nærende opplevelser. Hvor det føles som jeg har blitt fylt av noe større. Noe mer evig. Og i det kjenner jeg meg veldig takknemlig. Takknemlig for livet. Livet som fyller meg. Når jeg er tilgjengelig.

IMG_0380-3

IMG_9386-2

IMG_6181 kopi-2

IMG_1131-2

IMG_0965

 

 


IMG_3100Lavanya lives in Hedalen, in a barn. She enjoys watching the view, making up her own songs, being in nature and dancing when she is home alone. 

dharma-eating

"We love to cook with awareness and joy - and we are happy to serve you some of the best receipies from our ´Satori´ kitchen. Try it out here…or even better visit us!"

Find more recepies at:
Dharma Cuisine!

Check also out:
Dharma - Living it!

dharma-living

"This blog is written by different people connected to Dharma Mountain Meditation and Freedom Resort - to share our different experiences with meditation, self-discovery and finding our own truth."

Read more posts from:
Dharma - Living it!

Check also out:
Dharma Cuisine!

Related Posts

Nettside Design av Akatombo