Gave – tid til deg selv

23. september - 25. september, 2022

Dharma Mountain Gruppe

– Kvinnehelg for ro, kraft og inspirasjon

Denne helgen er for deg som er vant til å gi mer til andre enn til deg selv. Mange kvinner opplever slitenhet og utmattelse som en følge av å skulle være der for andre, enten gjennom jobben eller i familien. På Dharma Mountain Meditation Resort hjelper vi deg å stoppe opp, ta i mot og søke ro, kraft og påfyll.

Programmet denne helga vil inneholde mange gode nærende stunder med avslapning, yin yoga, restorative yoga og sauna, der du lærer å hente deg inn, være god med deg selv og gi deg selv hva du trenger. En endring i livet, starter med en endring i oss selv. Vi trenger villighet og mot til å se oss selv med ærlige øyne, og til å utfordre oss selv, for at den endringen kan skje.

Her får du støtten og samholdet til å gjøre dette i en mykhet og kjærlighet til deg selv. Der du kan føle deg trygg, og få veiledning både individuelt og i gruppe – for å lære deg mer og mer å være god mot deg selv i livet ditt.


Hva får du?

Å oppleve utmattelse og slitenhet blir fort en vane som vi ikke kommer oss ut av i hverdagen, hvor forventningene vi har til oss selv og som andre har til oss, er de samme. Vi trenger litt hjelp og avstand for å stoppe opp og se hvordan vi egentlig har det. Denne helgen vil du lære å ta imot og gi deg selv det du trenger, og til å se deg selv på nye måter. Vi skal gjøre øvelser både individuelt og sammen, og få veiledning og støtte underveis til å komme tilbake til deg selv.

Vi tilbyr også:

• Mobilhotell

• Vegetarisk, hjemmelaget mat

• Mulighet for massasje og andre typer behandlinger

• Koselige hytter med enerom

• Individuelle sesjoner om ønskelig


Pris & påmelding


3.360,- (eget rom)
2.960,- (delt rom, køyesenger)

Prisen inkluderer, to middager, to lunsjer, to frokoster, overnatting i hytte, to badstuer og kursavgift.

Leie av sengesett/håndkler koster 190,- (eller du kan ta med eget)

Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt med oss på mail.
Om noe skulle skje og du må avbestille, les våre regler her.


Fasilitatorer

Prem Lee er udannet lege og har studert tradisjonell akupunktur. Hun har ledet grupper i selvutvikling og meditasjon i Norge og Brasil i over 15 år, og har bakgrunn fra Osho Risk Therapist Training. Prem Lee har en omsorgsfull og kjærlig tilstedeværelse.

Savini leder grupper i meditasjon og self-inquiry i Norge og Brasil, i tillegg til å gi individuelle sesjoner. Hun har vært involvert i driften av Dharma Mountain siden 2012. Savini holder grupper med en naturlig stillhet og sensitivitet som inviterer til å åpne opp for stillheten i seg selv.

Kumud jobber som sykepleier og underviser i yin yoga. Som yogalærer er hun opptatt av evnen til å lytte til kroppen, og finne mykhet og kjærlighet til seg selv.

Kommende aktiviteter

Sound of the Heart
16. september - 18. september, 2022
Synnøve Sjøtveit og Anine Øverlier
Inner Peace
3. oktober - 9. oktober, 2022
Dharma Mountain Gruppe