Holy Madness – Deep Passion & The Essence of Joy

12. juni - 18. juni, 2023

Eirik Balavoine og Christian V. Scheel

RÅ NÆR VÆREN inviterer til en reise ut av komfortsonen og inn i hellig galskap, utvidet bevissthet, våkenhet og essens – gjennom latter, gråt, ekstase og stille dyp væren, på veien til personlig frihet og autentisitet. 

Vi tilbyr metoder og øvelser som bringer oss bakenfor det kontrollerte og inn i direkte-kontakt med mening, dybde, liv og livsnerve. Vi bruker sunn galskap som frigjørende metode, og for å åpne det som er utilgjengelig gjennom den bevisstheten vi vanligvis operer ut fra.  

Uken legges opp som en «Vision Quest», der deltakerne inviteres til fordypning og fornying av egen livsvei og en reise inn i personlig essens.   

Metoder: Terapeutisk, frigjørende og ekstatisk dans, Tibetansk energiarbeid, arbeid med kroppen og dyp frigjørende pust, forskjellige kreative øvelser, ritualer, fordypende spørsmåls-metoder, meditasjon mm. 

Priser:

14.460,- for program, måltider og enkeltrom i delt hytte (med 1-2 andre)
13.100,- for program, måltider og delt rom eller hems i delt hytte

Sett med håndklær/sengesett kan leies for 200,- eller du kan ta med eget.


Meld deg på ved å fylle inn skjema her:


Responser fra tidligere deltakere: 

«Dette var et kurs fylt av ekte livsmagi som vekket skaperkraften min. Måten Eirik og Christian holdt rommet på og ledet oss inn i et ukjent landskap med skreddersydde øvelser og utfordringer, er beyond words.»

«Jeg fikk vekket til live mine dypeste ressurser og potente livskraft, og står igjen med erfaringer som vil være med meg resten av livet. Kjenner på dyp takknemlighet.» 

«Fy fa….for en uke!!! Jeg har fortsatt ikke landet fra oppturen og er heller ikke redd for å lande! Jeg har med hånden på hjertet ikke vært så glad, lykkelig og i balanse i hele mitt liv. «

«Jeg er glad jeg ikke visste hva jeg gikk til, hehe – da ville jeg muligens feiget ut 😉 Helt imponerende faglig innhold, hvordan dere ser hele gruppen – og skifter kurs der det er behov.» 

«Jeg vil rose dere for den tryggheten og kjærligheten dere har i det dere gjør, og for at dere vet når dere kan pushe noen til å gjøre noe vedkommende er redd for.»  

«Jeg er så uendelig takknemlig for at jeg har funnet dere og for at jeg igjen og igjen velger å melde meg på kursene deres, selv om noe i meg stritter imot hver gang.» 

«Tusen takk for kurset! Det var godt å kjenne energien og kjærligheten som strømmet mot meg fra dere. Det løsnet mange knuter hos meg. Mange kraftige opplevelser. Og jeg er åpnere og mer direkte. Mer uredd.» 

«Jeg er ekstremt fornøyd med kurset. Det endte opp med at jeg tenkte at hele rommet rant over av nærhet, kjærlighet og glede. Det var veldig fint. Så takk igjen til dere begge.» 

«Kurset deres ble til den mest meningsfulle opplevelsen og den største åpenbaringen jeg har erfart i hele mitt liv. Jeg opplever meg selv endelig som fri fra å begrense meg selv. Jeg er endelig hjemme igjen hos meg selv. Jeg kommer aldri til å glemme dette. Evig takknemlig»


“Rå Nær Væren”
En psyko-spirituell frihets-trening, der dypt nærvær og kjærlighet til indre sannhet kombinert med autentiske uttrykk og dype menneskemøter, viser vei mot livskilden.  

De essensielle metodene i RNV er integrative, der kunnskap og intuisjon, teori og praksis, moderne forskning, åndelig praksis, østlig og vestlig kunnskap om menneskets muligheter, for healing, utvikling og transformasjon smelter sammen til høyere bevissthet og dyp mening. 

Kursledere: 

Eirik Balavoine: Transpersonlig og kroppsorientert psykoterapeut, kursholder og meditasjonslærer – med mange deler av verden som undervisningsfelt.

Christian V. Scheel: Transpersonlig og kroppsorientert psykoterapeut, kursholder, Kunst og Uttrykksterapeut, fordypning i Psykodrama, Dans, Meditasjon mm.

Til sammen har de mye levd liv bak seg og mer enn 60 års erfaring med terapi, selvutvikling, meditasjon, kurs og retreater, og brenner intenst for dette arbeidet.

Les mer om oss og Rå Nær Væren på vår hjemmeside: www.majorstuaterapifellesskap.no

Hvis du har noen spørsmål, ta kontakt med oss på mail.
Om noe skulle skje og du må avbestille, les våre regler her.


Kommende aktiviteter