Holy Madness – Deep Passion & The Essence of Joy

12. juni - 18. juni, 2023

Eirik Balavoine og Christian V. Scheel

RÅ NÆR VÆREN inviterer til en reise ut av komfortsonen og inn i hellig galskap, utvidet bevissthet, våkenhet og essens – gjennom latter, gråt, ekstase og stille dyp væren, på veien til personlig frihet og autentisitet. 

“Rå Nær Væren”
En psyko-spirituell frihets-trening, der dypt nærvær og kjærlighet til indre sannhet kombinert med autentiske uttrykk og dype menneskemøter, viser vei mot livskilden.  

De essensielle metodene i RNV er integrative, der kunnskap og intuisjon, teori og praksis, moderne forskning, åndelig praksis, østlig og vestlig kunnskap om menneskets muligheter, for healing, utvikling og transformasjon smelter sammen til høyere bevissthet og dyp mening. 

Kursledere: 

Eirik Balavoine: Transpersonlig og kroppsorientert psykoterapeut, kursholder og meditasjonslærer – med mange deler av verden som undervisningsfelt.

Christian V. Scheel: Transpersonlig og kroppsorientert psykoterapeut, kursholder, Kunst og Uttrykksterapeut, fordypning i Psykodrama, Dans, Meditasjon mm.

Til sammen har de mye levd liv bak seg og mer enn 60 års erfaring med terapi, selvutvikling, meditasjon, kurs og retreater, og brenner intenst for dette arbeidet.

Les mer om oss og Rå Nær Væren på vår hjemmeside: www.majorstuaterapifellesskap.no


Ønsker du beskjed når mer informasjon er klart? – og det er åpent for påmelding?


Kommende aktiviteter