Kvinneretreat – vilt, vakkert og varsomt

30. mai - 3. juni, 2023

Renate Gulbrandsen

I fem dager lander vi mykt og nærende sammen i ett fellesskap av kvinner. Fokuset er på å vekke den ville, myke og feminine kvinnesjelen i en deilig sirkel av kvinner!

Denne kraften vi bærer med oss, og som bor så dypt inne i oss er både glødende og varsom, stille og bevegende og en rik kilde til visdom og guiding i eget liv.

Kroppene våre bærer så mye kraft! Og ved å tappe inn på denne flyten av energi og rikdom, så begynner den å strømme mer levende igjennom oss.

Og Jorden trenger Kvinner dypt forankret i egen kropp, pust og hellig energi nå.

Da bølger vi deilig vekkende Urkraft ut i feltet.

Det blir også enklere å tappe inn på riktige valg, våge å stå stødigere i vårt uttrykk og leve etter mer naturlige rytmer – når vi eier vår Kraft mer.

På denne retreaten blir du invitert dypt inn i din egen sjelfulle natur; i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom. Med hjertekraft, svingende hofter, syngende bryst og herlig liv!

Innholdet i retreatet er blant annet; daglige myknende energiøvelser; dans og intuitiv bevegelse, tromming, toning og sang, næring og villskap rundt bålet, stillesitting, dyp forbindelse med naturens visdom og kraft, ritualer, seremonier, badstue, elvebading og dyp næring for ditt indre. Det vil være mye tid til å integrere og lande inn i naturen. Det vil også bli oppfordret til stillhet under enkelte måltider, og perioder av dagen for å kunne integrere dypere.

Og med de vakre omgivelsene på Dharma, og den nydelige maten og menneskene der; så holdes alt i en veldig varm og god atmosfære.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en retreat som både vil nære viskvinnen, kjærlighetsgudinnen og villkvinnen i deg!


Om kursholder:

Renate Gulbrandsen har holdt kurser og retreater siden 2009. Hun er dypt forankret i naturens visdom; og hun bruker den som guide i eget arbeid.

Renate er en medisinkvinne, villkvinne og hjertekriger. Hun elsker å bevege energi.

Hun skaper trygge og gode rom, for å komme i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom. Hvile og bevegelse, stillhet og action er hele tiden i en dans og i en balanse.

Tid til integrering og fordypning er viktige verktøy i Renates arbeid; og også bevegelsen av kraften og healingen som oppstår i sirkelarbeid. Du vil være del av noe større.

Renate har utdannelser og fordypninger innenfor kunst- og uttrykksterapi, stemmearbeid, energiarbeid, kroppsarbeid og naturen som læremester. Hun jobber først og fremst gjennom kropp og dypt nærvær; og så øker kraften derfra.


Referanser fra tidligere kurs:

”Retreatet på Dharma var fantastisk! Det lever fortsatt i meg. Jeg kunne blomstre der. Det var påfyll for kropp og sjel. Hjerteåpnende og godt. Renates aldeles nydelige måte å formidle sin kunnskap og visdom på, gir både hvile og styrke. Hun holder rommet på en helt nydelig måte som berører og gir kraft”

Gro Kasin

”Jeg var veldig sliten da jeg kom til retreaten denne junidagen 2022, men jeg fikk akkurat hva jeg trengte disse dagene. Renate var så varm, favnende og klok i måten hun ledet sirkelen med 22 damer. Jeg tror alle følte seg like mye sett og tatt vare på. Jeg fikk et dypt møte med meg selv, naturen og skjønne mennesker og reiste hjem med en opplevelse av å ha vært på hellig grunn. Takk Renate og alle dere som gjorde dagene så utrolig skjønne.”

Ragnhild-Line Bjørnstad

Program:

Da Renate arbeider veldig intuitivt og med gruppen som helhet; kan noen av tidspunktene for øktene variere noe. Tidspunkter for morgenøkter og måltider er faste.

En kursdag kan se slik ut:
0815 – 0900: Myk feminin morgenøkt
0900 – 10.00: Frokost
10.00 – 12.00/13.00: Dagsøkt 1
14.00 – 15.00:  Lunsj
17.00 – 19.00: Dagsøkt 2
kl 19.00 – 20.00: Middag
Kl 20.00 – 21.00  kveldsøkt (meditasjon, båløkt, badstue m.m.)


Praktisk:

Innlosjeringen foregår i koselige hytter, som har 2-3 soverom hver. Og alle hytter har enkelt kjøkken og bad med dusj. Du kan velge mellom enkeltrom eller delt rom (køyeseng).

Maten er vegansk glutenfri, og den er nydelig sanselig tilberedt. Det er virkelig en gave å få oppleve Dharma sin kokkekunst.

Måltidene består av middag ankomstdag, 3 hovedmåltider de andre dagene, samt frokost og lunsj avreisedag. Gi beskjed om eventuelle allergier ved påmelding.

Ankomst kl 17.00 den 30. mai, og avreise kl 15.00 3. juni.

Priser – for kurs, kost og losji:
Dobbeltrom: 8.300,-
Enkeltrom: kr 9.200,-

Sengetøy/håndklær medbringes, eller leies på stedet for kr 200,-. (gi beskjed ved påmelding om du ønsker å leie)

Påmelding er bindende. Du får tilsendt faktura på kr 3.500,- ved påmelding, og senere tilsendt faktura på restbeløp med forfall 01.05.23.

Innbetalt kursbeløp refunderes ikke; og det anbefales reiseforsikring ved eventuell sykdom. Ønsker kursdeltager å avlyse, og det er deltagere på venteliste som kan ta plassen; refunderes innbetalt kursbeløp minus kr 500,- i ett administrasjonsgebyr.

Dersom kurset avlyses fra arrangør på grunn av sykdom eller annet; vil ny kursdato settes opp og kursdeltager bli underrettet.

Påmelding skjer til kursholder Renate Gulbrandsen på epost: renate@gudinnekraft.no.

Du har fått plass, når den er bekreftet av kursholder. Begrenset med antall plasser.

Påmeldingsfrist 15. april 2023.    

Kommende aktiviteter