Permakultur grunnkurs

10. mars - 13. mars, 2022

Jan Martin Bang og Jen McConachie

Lengter du etter å dytte samfunnet mot bærekraft?

Ønsker du å leve på en måte som beriker naturen i stedet for å forringe den?

Har du lyst på flere verktøy, praksis og selvtilliten for å aktivere prosjektene dine?

Permakultur er et helhetlig planleggingssystem som samarbeider med naturen.
Vi ønsker deg velkommen til å fordype deg og utvide ferdighetene dine i å skape en regenerativ livsstil, med dette internasjonalt anerkjente Permaculture Design Certificate (PDC)-kurset!

Helg 1: Torsdag 10. mars kl. 19 00 til søndag 13.mars  kl. 13 00
Helg 2: Torsdag 28. april kl. 19 00 til søndag 1. mai.  kl. 13 00
Helg 3: Torsdag 12.  mai kl. 19 00 til mandag 16. mai kl. 13 00

Kurset holdes på engelsk. Nøkkelbegrep blir oversatt til norsk etter behov og du kan presentere ditt prosjekt på norsk.

Dettekurset er det internasjonale anerkjente Permaculture Design Course (PDC), og de som fullfører kurset får et sertifikat som gjelder over hele verden. Dette vil være en klar styrke og fordel hvis du ønsker å arbeide for en bærekraftig livsstil, som et supplement til annen relevant utdannelse, eller om du ønsker f eks å arbeide gjennom nettverk som woof, camphilleller workaway.


Jan Martin Bang er en permakulturpioner som er født i Oslo og vokste opp i England, hvor han studerte arkeologi, filosofi, geografi, pedagogikk og jordbruk. Han bodde på en kibbutz i Israel i 16 år. Han representerte «Global Ecovillage Network» i Israel og underviste i det første Permakultur Design Kurs på hebraisk og underviste i mange land i Midtøsten. I 2000 flyttet han til Norge og jobbet på Solborg Camphill Landsby utenfor Hønefoss. Han er et aktivt medlem av styret i Norsk Permakulturforening og i økolandsbybevegelsen i Norge.Han mottok sitt permakulturdiplom fra Nordisk Permakulturinstitutt i 2006 for sitt arbeid med utdanning og samfunnsutvikling. Han har skrevet flere bøker om permakultur og fellesskap. https://www.permakulturisten.com

Jen McConachie er en inspirert permakulturist, som brenner for matskoger, regenerative lederskap og organisasjoner og åndelig permakultur.  Hun driver sin egen permakulturbedrift «Earth Mentor Me» som kursholder, mentor og skoghagedesigner. Hun tok  PDC med Jan Bang I 2015 og jobber med å fullføre sitt diplom i utdannelse. Hun har en bakgrunn som komponist og DJ, før hun våknet til miljø- og community aktivisme og startet den frivillig organisasjon «Fruktdugnad». Hun er sekretær hos Norsk Permakulturforening, hvor hun integrerer permakultur i design av en regenerativ organisasjon. Hun også vever permakultur inn i sine roller som mor, entreprenør, folkevalgt og i sin mini-matskog. Hun liker å hjelpe folk til å skape vakre indre og ytre landskap!


Få early bird pris ved å melde deg på før 31. desember!


Kommende aktiviteter

Buddha Bootcamp
12. februar - 17. februar, 2022
Eirik Balavoine og Christian V. Scheel
Kvinneretreat
2. juni - 6. juni, 2022
Gudinnekraft - Renate Guldbrandsen
Inner Peace
3. oktober - 9. oktober, 2022
Dharma Mountain Gruppe