Sound of the Heart

16. september - 18. september, 2022

Synnøve Sjøtveit og Anine Øverlier

Dette er første gang Synnøve og Anine har retreat på Dharma Mountain – vi gleder oss!

Velkommen til en hjerte-åpnende, stemme-aktiverende helg som vil bringe deg nærmere hjertet ditt og din sannhet med de magiske verktøyene; yoga, sound healing, seremoniell kakao og ecstatic dans. 

Vi kommer til å gjøre et dypdykk ned i stemmet vår som et helbredende verktøy for å fjerne blokkeringer i halsen og hjerte denne helga. Vi praktiserer yoga hver morgen, og har også en restorative & nidra session, og en tantra yoga time. Intensjonen bak alt vi gjør er å bringe oss nærmere hjertene våre, og å holde dem åpne gjennom helga. Vi vil oppleve seremoniell kakao; både som en jordende og hjerteåpnende medisin, og som en energi-givende medisin når vi beveger oss i i ecstatic dans. I restorativ og nidra vil vi dykke dypt inn i vår egen underbevissthet og gi oss selv muligheten til å gi slipp og hvile i det som er. 

Helgen vil inneholde

 • Sound healing & stemme aktivering
 • Restorative yoga & yoga nidra
 • Kakao seremoni
 • Selv-massasje
 • Tantra yoga
 • Morgen yoga flows
 • Vegetarisk mat
 • Sauna
 • Ecstatic dans
 • Dyp forbindelse og et trygt sted
 • Muligheten til å få en behandling som f.eks holistisk massasje, les mer her.

Synnøve er en yogalærer som brenner for restorative og yin yoga, hun tror på hvile som den viktigste medisin i den busy verden vi lever i. Hun underviser nidra, restorative og yin på Leela Yoga. Hun er også glad i en varmende slow flow for å kjenne blodet strømme, og bruker kakao som et hjerte-åpnende rituale der vi kan komme hjem til hjertet vårt. Hun er også utdannet innen Restorative YogaSomatics og bringer inn somatiske teknikker og tips i undervisningen sin, som bringer oss nærmere vår egen kropp og energien i den. 

Anine Øverlier er på en reise mot et kreativt sant uttrykk. Veien hennes har ledet henne til en dyp connection med stemmen. Hun skaper rom for multidimensjonell healing i grupper. Hun er her for å guide andre inn i deres sanne uttrykk i disse tidene fulle av endring. Hun har studert og praktisert tantra i mange år, som har gikk henne en dyp kroppslig intuisjon som guider henne gjennom livet. Hun jobber med planter og vil dele om vibrasjonelle blomster-remedier og hvordan man kan lage dem. Hun vil dele hvordan man kan åpne din egen stemme slik at den blir en kanal for ditt høyere jeg, og hvordan vi kan connect dypere med lyden av vårt kosmiske hjerte. Les mer på instagram @cymaticmystic  eller facebook: https://www.facebook.com/cymaticmystic/


I løpet av retreaten vil du lære hvordan du kan forstå forskjellene på dine indre selv slik at du kan kommunisere og harmonisere, og motta oppgraderinger som allerede kommer til jorda nå. Du vil bli kjent med the vibrasjonelle feltet som skaper kroppen din, og hvordan du kan stole på kreativ intuisjon i livet. 


Dharma Mountain

Vi er så takknemlige for å skulle holde dette eventet på Dharma Mountain. Du vil dele en hytte med 2-3 andre, alle hyttene har små kjøkken, i tilfelle du vil spise noe som ikke serveres på Dharma Mountain. Du kan dele rom, eller ha privat rom:

Privat rom eller delt rom er samme type rom (1). Ved delt rom kan du også velge å sove på hemsen (2).


Pris: 
Privat rom i delt hytte: 5.153,-
Delt rom i delt hytte: 4.153

190,- ekstra for lån av sengetøy/håndklær, du kan også ta med ditt eget (sengen er 120 cm bred). 


Betaling/depositum:

1. Frem til 16. juli kan du betale et ikke-refunderbart depositum på kr 2.153 for delt rom, 2.653 for privat rom. Resten betales innen 1. september. 

2. Hele summen betales med en gang, innen 1. september


Måltider

Fredag: middag
Lørdag: frokost, lunsj og middag
Søndag: frokost og lunsj

Maten som serveres vil være vegetarisk. Du kan forhåndsbestille glutenfri, lactose/melkefri eller vegansk mat. Hvis du har andre allergier/dietter, må du kanskje ta med noe egen mat.

For å reservere din plass, send en e-post til info@thecakeyogi.com der du inkluderer ditt ønske, fullt navn + kontaktopplysninger – så vil du motta en faktura fra oss. 

Kjærlighet fra Anine og Synnøve

Kommende aktiviteter

Kvinneretreat
2. juni - 6. juni, 2022
Gudinnekraft - Renate Guldbrandsen
Sound of the Heart
16. september - 18. september, 2022
Synnøve Sjøtveit og Anine Øverlier
Inner Peace
3. oktober - 9. oktober, 2022
Dharma Mountain Gruppe