Tilstede – en helg med skogsbad og meditasjon

9. september - 11. september, 2022

Dharma Mountain Gruppe

For deg som trenger en restart

Er du lei av å prestere, og hele tiden skynde deg for å få ting gjort? Er det vanskelig å finne roen og gleden ved bare å være? Trenger du å stoppe opp og kjenne etter hva du egentlig vil?

Denne mini-retreaten er en mulighet til å stoppe opp, få litt avstand til hverdagen og gi rom for deg selv. Du vil få en introduksjon til meditasjon, oppleve skogsbad og lære øvelser for å bli mer tilstede, som du kan ta med hjem etterpå. Du vil få hjelp og veiledning til å møte deg selv som du er og åpne opp for en naturlig ro og stillhet.

Vi vil bruke teknikker som vipassana meditasjon, enkle pusteøvelser, kroppsbevissthet, skogsbad og self-inquiry – en enkel og kjent metode for å bli mer kjent med seg selv.

Bli kjent med stillheten
En restart betyr å starte på nytt – og slippe noe gammelt. Det betyr at vi møter oss selv på nye måter, som også kan være utfordrende og ikke alltid  enkelt. Meditasjon og stillhet kan være uvant for mange, og vi trenger tid til å venne oss til “det nye”. Du vil få støtte til å møte dette gjennom helgen.


Etter Lao Tse

Tredve eiker samlet om et nav
blir et hjul – men det er
hullet i navet som gjør
at hjulet kan brukes.
Krukkemakeren former leiren
til krukken er klar – men det er
det tomme rom inne i krukken som gjør
at krukken kan brukes.
Gjennomboret av dører og vinduer
står huset der – men det er
det at huset er hult som gjør
at huset kan brukes.
Javisst skal vi ta i bruk
det som fins – men det er
det som ikke fins som gjør
at det som fins kan brukes.

-Jan Erik Vold


Pris


3.360,- for program, måltider og eget rom i delt hytte (inkl. bad) med 1-2 andre.

2.960,- for program, måltider og delt* rom i delt hytte med 1-2 andre (inkl. bad).

Hvis vi har ledig, kan du få din egen hytte mot et tillegg på 1.000,-.

Du kan leie sengesett/håndklær for 190,- eller ta med eget.


Jeg kan bare anbefale Tilstede-helgen med skogsbad og meditasjon på det varmeste, til alle som ønsker på fyll og fordypning i sin meditasjonspraksis. Dette må bare oppleves! Takk fra hjertet, og gleder meg til neste gang.

Deltager på “Tilstede” oktober 2018


Fasilitatorer:

Leena arbeider til daglig på Dharma Mountain, hvor hun leder meditasjoner under retreater og grupper, og holder jevnlige skrivekurs. Leena er også forfatter. Hun har bakgrunn fra Osho Risk Therapist Training og Star Sapphire Energywork. Hennes arbeide preges av tilstedeværelse, klarhet og lekenhet.

Prem Lee er udannet lege og har studert tradisjonell akupunktur. Hun har ledet grupper i selvutvikling og meditasjon i Norge og Brasil i over 15 år, og har bakgrunn fra Osho Risk Therapist Training. Prem Lee har en omsorgsfull og kjærlig tilstedeværelse.

Savini leder grupper i meditasjon og self-inquiry i Norge og Brasil, i tillegg til å gi individuelle sesjoner. Hun har vært involvert i driften av Dharma Mountain siden 2012. Savini holder grupper med en naturlig stillhet og sensitivitet som inviterer til å åpne opp for stillheten i seg selv.Kommende aktiviteter

Sound of the Heart
16. september - 18. september, 2022
Synnøve Sjøtveit og Anine Øverlier
Inner Peace
3. oktober - 9. oktober, 2022
Dharma Mountain Gruppe