Aktiviser de 12 chakraene og utforsk lyskroppen

27. April - 30. April, 2023

Trude Dybendahl og Ellen Midtsæter

Bli med oss på en magisk langhelg hvor du aktiviserer mer av alt du ER! Dagene er viet sansende tilstedeværelse og bruk av intensjon på mange måter. Du vil oppleve en nydelig blanding av lette yogaøvelser, deilige lydbad og guidede meditasjoner samt øvelser for å aktivisere de 12 chakraene.

Vi skal også utforske hva lyskroppen er og åpne opp for en mer bevisst kontakt med den. 💜

Her er mye spennende å oppdage. Kvinner og menn, varmt velkommen med! 
​Trude Dybendahl, True Connection og Ellen Midtsæter, Yogahuset.

Kurs, fire dager fullpensjon, nydelig og ren mat:
Early Bird kr. 5500,- til 31.1.


Mange kjenner til de 7 chakraene som ligger i den fysiske kroppen. Disse er selvfølgelig viktige. Disse dagene skal vi også aktivisere ytterligere 5 chakra, der 4 ligger i aurafeltet ditt, utenfor den fysiske kroppen. Disse er helt sentrale for enda bedre kobling til Moder Jord og for sterkere og bevisst kontakt til de høyere bevissthets-dimensjoner av deg selv. 

​Aktivisering av de 12 chakraene og integrering av dette vil bringe mer klarhet, glede, indre guiding, ro og sterkere egenkjærlighet – med alle de gode effekter dette har. 


Innhold disse dagene
• Energetisk integritet og beskyttelse
• Kort om chakra, og aktivisering og rensing av de 7 chakraene
• Om de 4 chakranene utenfor den fysiske kroppen
• Utforskning og aktivisering av de 12 chakraene
• Litt om Lyskroppen, din MerKaBa
• Deilig, myk morgenyoga
• Lydbad som både roer, løfter og aktviserer
• Guidede meditasjoner og øvelser

​Dagene vil gi deg ny innsikt og en unik mulighet til sansing, gjenkjenning, øvelse og aktivisering.  Sterke energier er med oss i dette arbeidet. Med fortsatt integrering hjemme vil du blant annet oppleve klarere kontakt med ditt høyere selv og derved mulighet for bedre indre guiding.Gjennom helgen jobber vi med noen av elementene som skal til for å aktivisere Lyskroppen. 

Gruppe-energien kommer til å være formidabel og Ellen og Trude vil ta godt vare på deg og dere.


Trude Dybedahl har gjennom hele livet vært sterkt knyttet til naturen og kraften i den. Hun er Quantum hypnoseterapaut, Klinisk Hypnose-terapaut, Emotion Code-practitioner, sertifisert coach, trent i ulike former for energiarbeide og Qigong -og er spirituell veileder. Tidligere i livet ble hun Verdensmester på ski og har i alt 9 VM-og OL medaljer og verdenscup-seire. Hun har klienter 1:1, kurs, retreater og foredrag. Trude har jobbet med mennesker i over 25 år, og utvikling hele livet.

Ellen Midtsæter er yoga og meditasjonslærer med lang erfaring, og et stort hjerte som banker for den indre reisen og å ta vare på kroppen. Hun driver sitt eget yogastudio i Asker og jobber full tid som yogalærer.

​I tillegg til yoga er hun utdannet akupunktør og healer, og integrerer både energimedisin og lydhealing inn i yogatimene sine. Mer informasjon om alt det fine og utviklende Ellen byr på, finner du på yogahuset.no.


Denne helgen belyste mye jeg ikke visste særlig om fra før, og mange brikker falt på plass! Det har vært spennende og for meg en ny måte å jobbe med min indre reise og lysarbeide på. Jeg fikk en nydelig, forsterket opplevelse av et større fellesskap -we are one!


Så nyttig og lærerikt; å åpne opp og ta inn energier. Er så glad for dette kurset på flotte Dharma Mountain!


Dette er dager hvor jeg fant roen og min reise er godt i gang. Jeg sitter igjen med en følelse av takknemlighet og ikke minst en indre ro. Tusen takk til Trude og Ellen som guidet oss gjennom helgen med omsorg og kjærlighet. Dette er absolutt verdt å være med på.

Inger Jorunn Olafsdatter Odda 

Upcoming events