Informasjon for utleie til grupper

Vanlig overnatting inkluderer tre måltider samt kaffe og te under måltidene. For eksempel vil en helge gruppe som går fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag inkluderer middag fredag, frokost, lunsj og middag på lørdag, og frokost og lunsj på søndag. Totalt er det seks måltider for to netters opphold. Andre måltider kan lages etter forespørsel. Når du leier Dharma Mountain må du minimum bestille ett måltid per dag.

Ankomsttiden for deltakere er vanligvis etter 17:00 på den første dagen av gruppen og avreise tid er vanligvis før 14:00 på den siste dagen. Andre tider kan være mulig ved forespørsel.

Den generelle utleie avtalen omfatter bruk av første etasje i hovedhuset, inkludert serveringsområde og meditasjons rom, og toaletter i kjelleren. Vi har ett ekstra meditasjon rom i kjelleren som kan leies for ett tillegg i prisen. Om sommeren har vi en stor, treplatting med telttak i skogen som kan leies mot ett tillegg i prisen. Dersom det er ønskelig kan dere være alene på hovedhuset under gruppen.

Vi har en badstue med plass til 16 personer tilgjengelig for leie.

Vårt kjøkken er bemannet av kokker med internasjonal erfaring. De har unik kompetanse og er kjent for å lage lekre og sunne vegetariske – og sjømat retter, alt fra det eksotiske fjerne østen til lokale spesialiteter. Menyen er sunn og balansert. Dersom du har spesielle diettbehov kan vi justere vår meny etter dine behov. Alle måltider blir servert som buffet.

Vi kan imøtekomme spesielle dietter, som veganer, glutenfri og matallergier. Det er ditt ansvar å be om denne informasjonen fra deltakerne på forhånd. Vi må ha opplysninger om eventuelle spesielle dietter eller allergier minst ti dager før ankomstsag.

Første etasje i hovedhuset er mobil og data – fri sone. Deltakerne kan bruke wi-fi i kjelleren i hovedhuset ved behov.

Av respekt for andre gjester er røyking kun tillatt på anvist røykebord eller utenfor Dharma Mountains område. Vi ber også om at ingen sterke parfymer eller kremer brukes.

Vi har en rekke konferanse utstyr tilgjengelig. Vennligst avtal med oss på forhånd hvis trenger tavler, projektor, projektorskjerm eller lignende.

Vennligst ta med egne yogamatter, meditasjons stoler eller andre lignende tilbehør. Vi har puter og tynne matter tilgjengelig for utlån.

Sengetøy og håndklær kan leies for 190 kroner per sett .

Hvis noen trenger å komme tidlig eller dra senere, kan vi arrangere ekstra overnatting – hvis tilgjengelig – mot en ekstra kostnad på 450 kroner per person. Dette inkluderer ikke mat.

Naturen i området er godt egnet for utendørsaktiviteter som fotturer i fjellet eller skogen, kanopadling, ski etc.

Våre høyt kvalifiserte terapeuter kan tilby avslappende massasje og andre behandlinger i egne sesjons rom.

Vi har to parkeringsplasser med plass til totalt 50 biler .

Vi har et team av fotografer, videografer og designere som kan hjelpe deg å lage markedsføringsmateriell og / eller dokumentere ditt opphold på Dharma Mountain.

Når du velger å leie Dharma Mountain blir du automatisk lagt inn i på vår aktivitetskalender på vår webside.

 

Nettside Design av Akatombo