Utleie

Du er velkommen til å leie Dharma Mountain til din retreat

Dharma Mountain er et ideelt sted for å holde en retreat eller gruppe, i vakre, naturlige omgivelser bare to timer fra Oslo og Oslo Lufthavn.

Med mer enn 20 års erfaring med å holde retreater innen meditasjon, yoga, selvutvikling og kreativitet, kan vi gi din gruppe en god og trygg ramme og gi deltakerne den rette atmosfæren av stillhet og ro.

Våre ti komfortable og koselige hytter kan huse opptil 60 personer. Hovedhuset har moderne fasiliteter for gruppeaktivitet, med et vakkert, stor grupperom med store vinduer med fjellutsikt, og en romslig spisesal. Alle som jobber her har selv meditasjon som en del av livet, og vi vil gjerne dele den kjærligheten og tilstedeværelsen vi selv opplever her.


Hva vi kan tilby

Hovedhuset rommer et stort meditasjonsrom med naturen tett på. Rommet er 96 m2. Dersom du åpner dørene i midten, får du 38 m2 ekstra. De er varme i gulvet ved behov.Utstyr

Vi har yogamatter, liggeunderlag, pledd, meditasjonsstoler og halvmåneputer som du kan bruke under gruppene. Vi har et veldig bra lydanlegg, HD-prosjektor, lerret og whiteboard. Gi oss beskjed hva du har behov for.


Maten

Vi tilbyr tre måltider pr dag, frokost, lunsj og middag. Menyen vi har er sunn og balansert slik at kroppen får det den trenger. Maten er i hovedsak vegetarisk, med redusert innhold av gluten, melk og sukker. Under lengre grupper tilbyr vi også pesco-vegetarisk meny. Vi kan tilby et alternativ som er glutenfritt, laktosefritt og/eller vegansk, når dette blir bestilt på forhånd.

For deltakere med andre allergier eller ønsker, ber vi om å få beskjed om dette i god tid før gruppen, så vi kan se hva som er mulig å få til.

Te og kaffe blir servert til alle måltider, og er tilgjengelig i spisesalen også utenfor måltider.Overnatting

Våre 10 hytter er i samme stil som hovedhuset, med brede vinduer, naturlige overflater av tre og en funksjonell design. Hyttene har to soverom, bortsett fra én hytte som har tre. Alle har et bad med toalett og dusj, et minikjøkken og et sofakrok med spisebord. Det er også en romslig hems på alle hyttene, hvor det er mulig å sove. Fire av hyttene har peis. Alle hyttene er enkle å varme opp.

Alle hyttene har nylig blitt malt både innvendig og utvendig og har nye komfortable senger.

Dharma Mountain er et vakkert sted å holde retreater og workshops. Det beste med stedet er menneskene; som lager maten (som er fantastisk), som tar i mot deg når du kommer, som har forberedt plassen akkurat for deg og dine deltakere. - Unni Heim