Om oss

Den unike atmosfæren på Dharma Mountain er mer enn vill og vakker natur, koselige fasiliteter og lekker vegetarmat. Dharma Mountain er bygd opp rundt den moderne mystikeren Vasant Swaha, og blir drevet av hans sannyasins*. 

Indre fred, stillhet og glede

Swaha fant dette stedet sammen med noen venner i 2000, og begynte å holde retreater her. Siden da har mennesker kommet hit fra hele verden, for å sitte i Satsang*, og bli dypere kjent med seg selv og finne indre fred, stillhet og glede.

I tillegg til Swahas retreater har Dharma Mountain i løpet av disse 21 årene huset mangfoldige workshops, retreater, festivaler og grupper innen meditasjon, yoga, selvutvikling, kreativitet – både med innleide kursholdere og egne gruppeledere.

I 2018 begynte vi å lage våre egne Dharma Mountain-grupper. De er alle forskjellige, men alle er bygd opp for å gi deg trygghet og rom til å være deg selv, og bli mer kjent med deg selv. De er laget både for deg som er ny og for deg som ønsker fordypning. Du kan lese mer om de her.

Et sted for å utforske og oppdage seg selv

Alle som jobber på Dharma Mountain, kom hit gjennom å delta på Swahas retreater, og for å være i hans nærhet. Det er ingen som bor på Dharma Mountain, men vi er flere som har vår daglige jobb her. Det er et sted hvor vi kan praktisere meditasjon i alt vi gjør.

En unik atmosfære

Swaha lærer oss om meditasjon, vennskap, ærlighet, livsglede, kjærlighet for oss selv, for andre og for naturen. Fra det han deler, kommer den spesielle atmosfæren som er til å ta og føle på, og som berører mange som kommer hit.

I dyp takknemlighet til Vasant Swaha…

…som viser oss hva som er mulig for et menneske, som gjør dette stedet tilgjengelig for oss, å lære i, å leve i, å dele i – som inspirerer oss til å bare gi oss hen til hjertene våre.

Interessert i å være med på retreat med Swaha? Les mer her.


«Welcome to Dharma Mountain, welcome to this sanctuary of peace. This is a place where you can connect again with the dharma, with the truth, with yourself, with the real, with silence. So now when you are here, use the opportunity to just come back to yourself and find that silence that is always there but normally you’re not in touch with. You come from silence, and you go back to silence. But when you’re alive, most of us forget silence. Then connecting to that silence again gives you the freedom of the eternal. That is what I call meditation; you’re remembering the real, your essence.» 

– Vasant Swaha

Vasant Swaha and Dharma Mountain since 2000

Vasant Swaha – What is Meditation?

Welcome to Dharma Mountain Meditation & Freedom Resort