Her er vi

Vi er mange som er involvert i driften av Dharma Mountain. Her er noen av oss som jobber her.

Anurati

Salg, booking, markedsføring og design
Anurati er ofte den første du møter når du tar kontakt med oss på mail eller telefon. Hun er også vår designer som med stor lekenhet og sans for skjønnhet tryller fram så lett som en plett plakater, bøker, nyhetsbrev og instagramfilmer.

Hamid

Administrasjon, økonomi og infrastruktur
Hamid er veldig glad i excel-ark og har oversikten over økonomi og budsjetter. Han har også teft for å organisere arbeidsflyten på lettest mulige måte, i tillegg til å nærme seg alle tekniske utfordringer med stor kunnskap og nysgjerrighet.

Minal

Kjøkken og infrastruktur
Minal er kjøkkenansvarlig, og tar hånd om hele arbeidsflyten på kjøkkenet med tilstedværelse og klarhet. Hun har i tillegg stor oversikt over alt det praktiske rundt arbeidet på Dharma, og er den del av infrastrukturteamet hvor hun holder et øye med vaktmesterne.

Leena

Administrasjon, salg, markedsføring, booking og fasilitering
Leena er daglig leder og jobber sammen med Anurati med å svare på telefon og mail, lage markedsføringsprosjekter. Hun er også en del av fasilitatorteamet.

Savini

Markedsføring, HR og fasilitator
Savini er en del av markesføringsteamet og fasilitatorteamet, hvor hennes kloke innspill alltid hjelper oss videre. Hun er også den som leder arbeidet med HR.

Prem Lee

Styreleder og fasilitator
Prem Lee er styreleder av Dharma Mountain, og en viktig støtte i team-arbeidet. Hun er også en del av fasilitatorteamet. Hun er med i sy-teamet, og reparerer både sofaputer og flagg.

Vimal

Infrastruktur og fasilitator
Vimal er en del av infrastrukturteamet og setter ofte i sving vaktmesterne med oppdrag som snekring, maling, såvel som å organisere og holde øye med større prosjekter. Han er også en del av fasilitatorteamet.

Santoshi

Resepsjon og kjøkken
Santoshi er for mange det første møtet med Dharma Mountain. Hun møter alle som kommer i resepsjonen med varme og omsorg. Hun er også ofte å se når hun serverer frokosten under grupper. 

Ashika

Kjøkken, økonomi og velvære
Ashika er en del av kjøkkenteamet som kokk og frokostansvarlig, og man kan ofte høre latteren hennes fra kjøkkenet. I tillegg er hun økonomiassistent, og en viktig støttespiller for Hamid. Ashika gir også holistisk massasje og reiki under grupper.

Dorje

Kjøkken og vaktmester
Dorje er vår nummer én oppvasker, I tillegg til å være assistant for kokkene og gjøre vaktmester-arbeid. Smilet og latteren hans er aldri langt unna. Han er også veldig glad i å kjøre gressklipperen.

Hosang

Vaktmester og kjøkken
Hosang er vår hoved-vaktmester, og Dorjes venn i oppvasken. Han deler sin vennlighet og humor uansett hvor han er på Dharma Mountain. 

Marpa

Velvære
Marpa er en av våre faste massører, med lang erfaring med holistisk massasje. Marpa tar med seg tilstedeværelse og ro inn i hver behandling.

Marpa er også mannen bak de fleste av våre videoer.

Nandana

Kjøkken, rengjøring og permakultur
Nandana jobber på kjøkkenet som kokk og er en del av rengjøringsteamet. Hun er dedikert til å bringe kjærlighet og tilstedeværelse inn i arbeidet sitt, og har øye for alle små detaljer. Nandana er den hos oss som har hovedkunnskapen om permakultur, og sørger for å bringe inn permakultur-prinsippene på flere områder, men spesielt i hagen.

Surati

Kjøkken og rengjørings-team
Surati jobber på kjøkkenet som frokost-ansvarlig og som assistent for kokkene. Hun er også hytteansvarlig, og organiserer rengjøringsarbeidet av hytter og på vaskeriet. Som mange av gjestene våre legger merke til, har Surati sansen for å gjøre alt enda litt vakrere rundt seg.

Taru

Velvære
Taru er en av våre faste behandlere, og tilbyr holistisk massasje, blomstermedisin og reiki-healing. Hun tar med både sin lange erfaring, menneskekunnskap og intuisjon inn i behandlingen hun gir.