Her er vi

Vi er mange som er involvert i driften av Dharma Mountain. Her er noen av oss som jobber her.

Anurati

Salg, booking, markedsføring og Dharma Wellbeing 
Anurati er den første du får kontakt med når du ønsker å leie Dharma Mountain som gruppeleder, og har ansvaret for mail og telefon sammen med Darsha. Hun er en del av markedsføringsteamet, i tillegg til å lage design med stor lekenhet og skjønnhetssans. Anurati er også en del av Dharma Wellbeing hvor hun gir Transmutation Therapy.

Ashika

Økonomi, kjøkken og Dharma Wellbeing 
Ashika er ansvarlig for daglig økonomi og holder styr på alle fakturaer og kvitteringer. Hun er i tillegg og en viktig del av kjøkkenteamet som kokk og frokostansvarlig, og latteren hennes er ofte hørt fra kjøkkenet! Ashika er også en del av Dharma Wellbeing hvor hun gir Holistisk massasje og Reiki.

Azim

Infrastruktur  
Azim er koordinator i infrastrukturteamet, og organiserer både mindre prosjekter og den store arbeidsflyten med ro, grundighet og varme. Han ses også noen ganger på kjøkkenet når det trengs.  

Darsha

Salg, booking, vertinne og Dharma Wellbeing 
Darsha er den vennlige stemmen du gjerne møter på mail eller telefon. Hun koordinerer salgsavdelingen og tar hånd om informasjonsflyten herfra med letthet, varme og stor ordenssans, i tillegg til å sjonglere både tall og bokstaver. Darsha er også med i Dharma Wellbeing hvor hun gir Holistisk massasje og Transmutation Therapy.

Dorje

Kjøkken og vaktmester
Dorje er vår nummer én oppvasker, I tillegg til å være assistant for kokkene og gjøre vaktmester-arbeid. Smilet og latteren hans er aldri langt unna. Han er også veldig glad i å kjøre gressklipperen.

Hamid

Infrastruktur 
Hamid er den man ringer til når noe er i stykker. Med sin kunnskap, erfaring og humor finner han løsninger på det meste innen teknikk og IT, i tillegg til å være involvert i både vedlikehold og nye prosjekter.

Hosang

Infrastruktur og kjøkken 
Hosang er vår hoved-vaktmester, og Dorjes venn i oppvasken. Han deler sin vennlighet og humor uansett hvor han er på Dharma Mountain.

Khani

Kjøkken, rengjøring og markedsføring 
Khani er en av våre faste kokker, og ses ofte smilende over grytene. Hun har sans for å finne bedre og mer effektive måter å organisere på, noe hun tar med seg både inn på kjøkkenet, i hyllene i vaskeriet og inn i nye og morsomme planer for sosiale medier.  
 

Lavanya

Kjøkken og rengjøring 
Lavanya er en del av kjøkkenteamet, og er ofte den som lager søtsaker og kaker til gruppedeltakernes avslutning. Hennes myke vesen ses også ofte med en klut i hånden rundt i hovedhuset, eller i hagen med en vannkanne. Lavanya knipser også et foto for oss i ny og ne, for eksempel de du ser på denne siden.

Leena

Markedsføring, fasilitering, Dharma Wellbeing 
Leena jobber sammen med Anurati med å lage markedsføringsprosjekter, i tillegg til å være en del av fasilitatorteamet på Dharma Mountain-gruppene. Hun elsker også å være på kjøkkenet når det er behov for det. Leena er også med i Dharma Wellbeing hvor hun gir Holistisk massasje og Star Sapphire.

Marpa

Dharma Wellbeing
Marpa er en av våre faste massører, med lang erfaring med holistisk massasje. Marpa tar med seg tilstedeværelse og ro inn i hver behandling.

Marpa er også mannen bak de fleste av våre videoer.

Minal

Kjøkken 
Minal er en av våre mest erfarne kokker, og bringer sin dedikasjon og tilstedeværelse til hvert måltid hun tilbereder.

Nandana

Kjøkken, rengjøring og permakultur 
Nandana er vår kjøkkenansvarlig, og tar hånd om arbeidsflyt og meny med mye kjærlighet og raushet. Hun har mye lidenskap og kunnskap om permakultur, og sørger for å bringe inn permakultur-prinsippene på flere områder, men spesielt i hagen hvor hun ofte ses mellom blomster og grønnsaker som stortrives i hennes selskap.

Prem Lee

Styreleder, fasilitator og Dharma Wellbeing 
Prem Lee er styreleder av Dharma Mountain, og er en viktig brikke i arbeidet med Dharma gruppene, både som fasilitator og med organisering/planlegging. Prem Lee er også del av Dharma Wellbeing hvor hun gir Transmutation Therapy. 

Santoshi

Vertinne, Dharma Wellbeing 
Santoshi er for mange det første møte med Dharma Mountain når de kommer i resepsjonen, hvor hun møter alle med varme og omsorg og tips til hva de kan kjøpe. Hun er også vertinne for enkelte av våre eksterne grupper og en del av Dharma Wellbeing hvor hun gir Neuro Integrative Embodiment.

Savini

Økonomi, administrasjon og fasilitator 
Savini er vårt kloke hode når det gjelder overordnet budsjett og administrasjon. Hun tar ofte et skritt tilbake, reflekterer og utvider perspektivet. Savini er også en av fasilitatorene på Dharma Mountain-gruppene.

Surati

Rengjøring, kjøkken og Dharma Wellbeing 
Surati er koordinator av rengjøringsteamet og hytteansvarlig. Hun jobber også på kjøkkenet, og hjelper Nandana med å organisere arbeidsflyten her. Som mange av gjestene våre legger merke til, har Surati sansen for å gjøre alt enda litt vakrere rundt seg. Hun er også med i Dharma Wellbeing hvor hun gir Holistisk massasje.

Taru

Dharma Wellbeing 
Taru er en av våre faste behandlere. Hun tar med både sin lange erfaring, menneskekunnskap og intuisjon inn i behandlingene hun gir. Taru gir Holistisk massasje, Reiki, Transmutation Therapy og Bach Blomstermedisin.

Vimal

Infrastruktur og fasilitator
Vimal er en del av infrastrukturteamet og setter ofte i sving vaktmesterne med oppdrag som snekring, maling, såvel som å organisere og holde øye med større prosjekter. Han er også en del av fasilitatorteamet.