Dharma Velvære

Mellom bjørketrær og syngende fugler i skogen, har vi tre små hytter hvor vi tilbyr behandlinger. En behandling kan være en god støtte under en gruppe for å slappe av og bli i stand til å ta i mot mer. Vi tilbyr massasje og andre typer av behandlinger avhengig av tilgjengelighet. For å bestille en behandling, send oss en mail eller bestill når du kommer hit på en gruppe.

Holistisk massasje

En avslappende, energigivende og velgjørende massasje for hele kroppen, hvor det brukes forskjellige teknikker tilpasset ditt individuelle behov.
(60 min) / (90 min)
1250,- / 1650,-


Bach Blomstermedisin

Bach blomstermedisin ble skapt av den engelske legen Edward Bach i 1930-årene. Den benyttes til å balansere våre følelser, og hjelper oss til å føle indre harmoni. Systemet består av 38 essenser for ulike følelser, som for eks. frykt, sjokk, ensomhet, usikkerhet, irritasjon, stress og uro. Blomsteressensene løfter bevisstheten, så vi kan komme i kontakt med våre egne iboende krefter. De kan for eksempel hjelpe oss til å ta beslutninger, kjenne ro, stabilisere følelser, få klarhet og å finne livsglede. Gjennom samtale kommer vi fram til hvilke essenser som skal brukes, og det lages en blanding på en flaske, som varer i 3 uker.
(60 min)
1250,-


Neuro Integrative Embodiment

Dette er en sesjon hvor vi gjennom samtale/guiding tar kontakt med din egen kropps intelligens, for å oppnå mer velvære, balanse og harmoni. Å anerkjenne og gi oppmerksomhet til våre indre og ytre ressurser hjelper nervesystemet og hjernen til å roe ned og finne balanse. Slik kan nye nervebaner bygges som gir mulighet til en sterkere kontakt med her og nå.  Metoden bygger på nyere forskning om hjernens og nervesystemets evne til å hele seg selv slik at du kan komme ut av stress og trauma på en vennlig og sensitiv måte.
(60 min)
1250,-


Reiki

Reiki er en japansk teknikk for stressreduksjon og avslapning som også fremmer naturlig heling. Det gjøres ved å legge hendene på utvalgte områder. Reiki er basert på filosofien om at en  “livskraftenergi” strømmer gjennom oss og holder oss i live. Hvis ens livskraft er lav, er det mer sannsynlig at vi blir syke eller føler oss stresset.  Dersom den er høy har vi et bedre grunnlag  til å være lykkelige og sunne. Reiki behandler hele personen inkludert kropp, følelser, sinn og ånd og skaper mange gunstige effekter som inkluderer avslapning og følelser av fred, sikkerhet, harmoni og velvære.
(60 min)
1250,-


Star Sapphire session – Feminin og maskulin energi

Å bli kjent med din indre maskuline og feminine energi kan hjelpe deg å forstå og oppdage deg selv på nye måter – og bli klar over hvordan din ytre verden gjenspeiler din indre. Du kan ta med deg ethvert tema som er oppe for deg nå, enten det gjelder arbeid, forhold eller andre aspekter av livet ditt. En session inkluderer energilesning og tilpassede terapeutiske teknikker, som for eksempel gestalt. Det er en fordel med noe erfaring med meditasjon for å ha utbytte av en Star Sapphire session.
(90 min)
1650,-


Transmutation Therapy

En behandlingsteknikk som ved sensitiv berøring aktiverer de naturlige selvhelbredende kreftene vi alle har. Ved myk og presis berøring av bindevev og skjelett kan spenninger og blokkeringer oppdages og frigjøres. Denne terapiformen kan løse opp fysiske og / eller mentale spenninger, virke smertelindrende, styrke immunforsvaret, støtte selvhelbredelse og gi dyp avslapning.
(60 min)
1250,-


Bestill din time på telefon 94 89 10 10 eller send oss en e-post: wellbeing@dharmamountain.com


Nyt naturen

Det er mange fine steder å sitte og slappe av i hagen og naturen rundt Dharma Mountain. Eller hva med et forfriskende bad i elva?