Omgivelser og natur

Gjennom mer enn 21 år med meditasjon har Dharma Mountain fått en egen atmosfære av stillhet og tilstedeværelse, støttet av den vakre naturen rundt oss. Dette skaper en unik ramme hvor du kan tillate deg å bare være og ta imot.

Stedet er omringet av en vakker hage med blomster, en innsjø med sti rundt og en bjørkeskog med mange fine steder å sitte. Vi har et stort jorde hvor du kan se soloppgangen, solnedgangen eller fullmånen når den kommer opp, og hvor det er ideelt for morgenmeditasjon med de ville fjellene i Vassfaret i bakgrunnen. Du kan finne stier i skogen og langs den vakre Urula-elva.

Vassfaret

For deg som har litt mere tid, er det flere muligheter for naturopplevelser. Vi ligger rett ved en av Norges nasjonalparker, det sagnomsuste Vassfaret, kjent for sin ville natur. Det tar 30 minutter å komme dit med bil. Herfra kan du gå til Sør-Aurdals høyeste topp, Ørneflag (1243 moh) eller nyte en varm dag på Mæloddens vakre sandstrand. Andre flotte turer er til Seterknatten fra Fledda, eller til Høgdefjell fra Reset. Du trenger bil for å komme dit. Vi kan også eller ordne med en maxi-taxi (16 seter).

Roen senket seg med en gang jeg kom inn på området - Deltaker, Inner Peace 2020