Aktiviser de 12 chakraene og utforsk lyskroppen

Bli med på en magisk langhelg å gi deg selv en nydelig, vitaliserende start på 2023! ​Den vil bære deg godt videre inn i det nye årets gleder og transformerende utfordringer!

Disse dagene er viet sansende tilstedeværelse og bruk av intensjon på mange måter. Du vil oppleve en nydelig blanding av lette yogaøvelser, deilige lydbad og guidede meditasjoner samt øvelser for å aktivisere de 12 chakraene. Vi skal også utforske hva lyskroppen er og åpne opp for en mer bevisst kontakt med den. 💜

​Her er mye spennende å oppdage. Kvinner og menn, varmt velkommen med! 
​Trude Dybendahl, True Connection og Ellen Midtsæter, Yogahuset.


Jeg anbefaler en retreat med Trude av hele mitt hjerte. Hun gir alt! Sterk, jordnær, kjærlighetsfull, tilstedeværende og energisk tar hun gruppen med på en indre reise jeg aldri vil glemme. Hiv deg rundt og meld deg på! – Iren Storlien Gjertsen


Mange kjenner til de 7 chakraene som ligger i den fysiske kroppen. Disse er selvfølgelig viktige. Disse dagene skal vi også aktivisere ytterligere 5 chakra, der 4 ligger i aurafeltet ditt, utenfor den fysiske kroppen. Disse er helt sentrale for enda bedre kobling til Moder Jord og for sterkere og bevisst kontakt til de høyere bevissthets-dimensjoner av deg selv. Aktivisering av de 12 chakraene og integrering av dette vil bringe mer klarhet, glede, indre guiding, ro og sterkere egenkjærlighet – med alle de gode effekter dette har. 

Tema for helgen

 Energetisk integritet og beskyttelse
• Kort om chakra, og aktivisering og rensing av de 7 chakraene
• Om de 4 chakranene utenfor den fysiske kroppen
• Utforskning og aktivisering av de 12 chakraene
• Litt om Lyskroppen, din MerKaBa
• Deilig, myk morgenyoga
• Lydbad som både roer, løfter og aktviserer
• Guidede meditasjoner og øvelser


Dagene vil gi deg ny innsikt og en unik mulighet til sansing, gjenkjenning, øvelse og aktivisering.  Sterke energier er med oss i dette arbeidet. Med fortsatt integrering hjemme vil du blant annet oppleve klarere kontakt med ditt høyere selv og derved mulighet for bedre indre guiding. Gjennom helgen jobber vi med noen av elementene som skal til for å aktivisere Lyskroppen. 

Gruppe-energien kommer til å være formidabel og Ellen og Trude vil ta godt vare på deg og dere.


Kursledere

Denne langhelgen møter du i tillegg til Trude, yoga- og meditasjonslærer Ellen Midsæter. De gleder seg enormt til å ønske deg velkommen til Dharma Mountain.

Trude Dybendahl har gjennom hele livet vært sterkt knyttet til naturen og kraften i den. Hun er Quantum hypnoseterapaut, Klinisk Hypnose-terapaut, Emotion Code-practitioner, sertifisert coach, trent i ulike former for energiarbeide og Qigong -og er spirituell veileder. Tidligere i livet ble hun Verdensmester på ski og har i alt 9 VM-og OL medaljer og flere verdenscup-seire. Hun har klienter 1:1, kurs, retreater og foredrag. Trude har jobbet med mennesker i over 25 år, og utvikling hele livet.


Ellen Midtsæter er yoga og meditasjonslærer med lang erfaring, og et stort hjerte som banker for den indre reisen og å ta vare på kroppen. Hun driver sitt eget yogastudio i Asker og jobber full tid som yogalærer. I tillegg til yoga er hun utdannet akupunktør og healer, og integrerer både energimedisin og lydhealing inn i yogatimene sine.