Buddha Bootcamp

12. februar - 16. februar, 2025

Christian V. Scheel

En intens meditativ fordypning

Reell stillning av eget sinn er en kunst som beriker alle aspekter av livet. For å få dette til kreves kunnskap, trening og erfaren veiledning som gjør det mulig å smelte seg inn til stedet hvor det er fredfullt, stille og alt stemmer. Med bakgrunn i moderne psykologi og lang spirituell trening tar vi med det beste innen begge tradisjoner og har skapt en form som gjør det mulig å nå dypt inn.

Gjennom forløsning av mentale og emosjonelle blokkeringer, kombinert med Shamatha (Somatisk, konsentrasjons-basert meditasjon) og Vipassana (Omfattende dyp meditativ hvile), skapes det en effektiv vei inn til personlig essens og høyere bevissthet. 

Vi gjør dette gjennom mange og regelmessige meditasjons-økter, blandet med tilpasset yoga, energiøvelser og andre kontemplative metoder. Vi veksler mellom intensitet og dyp hvile.

Meditativt er arbeidet hovedsakelig forankret i to gamle non – duale mysterietradisjoner; Advaita Vedanta og Dzogchen. 

Arbeidsformen bygger bl.a. på grunnleggende vestlige kropps-psykoterapeutiske prinsipper, tibetansk terapeutisk energiarbeid, transpersonlig psykoterapi, frigjørende dans, puste-arbeid mm.

Både nybegynnere og viderekomne vil ha glede og nytte av dette arbeidet.


Kursledere:


Christian V. Scheel: Transpersonlig psykoterapeut og rocke-munk. 30 års erfaring med terapi, selvutvikling, meditasjon, kurs og retreater.

Det vil også være med en gjestelærer. Mer informasjon kommer snart.


Har du spørsmål, så send en sms eller mail til: 98056061 eller cscheel@hotmail.com.

Mer informasjon, priser etc kommer. Ønsker du beskjed når mer informasjon er klart, send oss en mail:

Kommende aktiviteter