Aktiviser de tolv chakraene og lyskroppen

19. January - 22. January, 2023

Trude Dybendahl og Ellen Midtsæter

This retreat will happen in Norwegian Velkommen til en langhelg der du blant annet blir kjent med dine tolv chakraer og gjennom ulike øvelser aktiviserer lyskroppen. Dét styrker kontakten med din sjelskraft og åpner opp for en ny utgave av deg selv!

Retreaten er for deg som er godt i gang med den indre reisen og egen utvikling – både kvinner og menn. Du «bare vet» at det bor mer i deg og har en lengsel etter å få det enda mer opp, ut og fram. Gled deg til verdifulle dager med nye oppdagelser, healing og aktiviseringer av enda mer av alt du ER. Innholdet disse dagene vil bringe mer klarhet, glede, indre guiding, ro og sterkere egenkjærlighet – med alle de gode effekter dette har. Legg til deilig morgenyoga som passer deg enten du er ny eller dreven.


For noen dager! Så berikende og inspirerende. Styrkende og bekreftende. ​Jeg kan anbefale alle en reise i det feminine universet og utforskningen av dets krefter i deg selv. Takk Trude, du er en strålende veiviser!   – Natascha


Her er mye spennende å oppdage. Varmt velkommen med! 
​Trude Dybendahl, True Connection

Tema for helgen

•  Energienes verden og den viktige energetiske grensesettingen
•  De 12 chakranene. Hva de er og bevisst aktivisering av dem
• Lyskroppen, din MerKaBa. Hva den er, og bevisst aktivisering av den
• Metatrons kube! Hva den er, og bevisst aktivisering av den
• Deilig, myk morgenyoga med Ellen
• Lydbad og trommereise
• Lysspråk og annen aktivisering

​Dagene vil gi deg ny kunnskap og en unik mulighet til sansing, gjenkjenning, øvelse og aktivisering.  Gjennom helgen vil vi bygge på de elementene som skal til for å aktivisere Lyskroppen. Trude går på guiding og sterke energier er med. Så hvordan alt legger seg undervis vil vise seg.

Gruppe-energien kommer til å være formidabel og Ellen og Trude vil ta godt vare på deg og dere.


Kursledere

Denne langhelgen møter du i tillegg til Trude, yoga- og meditasjonslærer Ellen Midsæter. De gleder seg enormt til å ønske deg velkommen til Dharma Mountain.

Trude Dybendahl har gjennom hele livet vært sterkt knyttet til naturen og kraften i den. Hun er Quantum hypnoseterapaut, Klinisk Hypnose-terapaut, Emotion Code-practitioner, sertifisert coach, trent i ulike former for energiarbeide og Qigong -og er spirituell veileder. Tidligere i livet ble hun Verdensmester på ski og har i alt 9 VM-og OL medaljer og flere verdenscup-seire. Hun har klienter 1:1, kurs, retreater og foredrag. Trude har jobbet med mennesker i over 25 år, og utvikling hele livet.


Ellen Midtsæter er yoga og meditasjonslærer med lang erfaring, og et stort hjerte som banker for den indre reisen og å ta vare på kroppen. Hun driver sitt eget yogastudio i Asker og jobber full tid som yogalærer. I tillegg til yoga er hun utdannet akupunktør og healer, og integrerer både energimedisin og lydhealing inn i yogatimene sine. 


Upcoming events

Budda Bootcamp
15. February - 19. February, 2023
Eirik Balavoine and Christian Scheel