Kvinneretreat

5. august - 11. august, 2024

Renate Gulbrandsen

En uke med nærhet, stillhet, vill natur og kraft

I 7 dager lander vi mykt og nærende sammen i ett fellesskap av kvinner. Fokuset er på å vekke den ville, myke og feminine kvinnesjelen i en deilig sirkel av kvinner!

Denne kraften vi bærer med oss, og som bor så dypt inne i oss er både glødende og varsom, stille og bevegende og en rik kilde til visdom og guiding i eget liv.

Kroppene våre bærer så mye kraft! Og ved å tappe inn på denne flyten av energi og rikdom, så begynner den å strømme mer levende igjennom oss.

Og Jorden trenger Kvinner dypt forankret i egen kropp, pust og hellig energi nå.

Da bølger vi deilig vekkende Urkraft ut i feltet.

Det blir også enklere å tappe inn på riktige valg, våge å stå stødigere i vårt uttrykk og leve etter mer naturlige rytmer – når vi eier vår Kraft mer.


På dette retreatet blir du invitert dypt inn i din egen sjelfulle natur; i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom. 

Innholdet i retreatet er blant annet; daglige myknende energiøvelser; bevegelse, toning, stillesitting i naturen,  bålritualer og dyp næring for ditt indre. Det vil være mye tid til å integrere og lande inn i naturen. Det vil også bli oppfordret til stillhet under enkelte måltider, og perioder av dagen for å kunne integrere dypere.

Med de vakre omgivelsene på Dharma Mountain, og den nydelige maten og menneskene der; så holdes alt i en veldig varm og god atmosfære.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en retreat som vil nære dypt på det indre plan! 


”Retreatet på Dharma var fantastisk! Det lever fortsatt i meg. Jeg kunne blomstre der. Det var påfyll for kropp og sjel. Hjerteåpnende og godt. Renates aldeles nydelige måte å formidle sin kunnskap og visdom på, gir både hvile og styrke. Hun holder rommet på en helt nydelig måte som berører og gir kraft” 

Gro Kasin 

Jeg heter Renate Gulbrandsen, og jeg har holdt kurs og retreater siden 2009. 

Jeg er dypt forankret i naturens visdom; og jeg bruker den som guide i eget arbeid.

Jeg ser på meg selv, som en medisinkvinne, villkvinne og som en hjertekriger. Men også, som en helt vanlig medvandrer på Jorden! 

Jeg elsker å bevege energi.

Jeg liker å skape trygge og gode rom, for å komme i dyp kontakt med kropp, pust og indre visdom. Stillhet og bevegelse, hvile og aktivitet er hele tiden i en dans og i en balanse.

Tid til integrering og fordypning er viktige verktøy i mitt arbeid.

Jeg har utdannelser og fordypninger innenfor kunst- og uttrykksterapi, stemmearbeid, energiarbeid, kroppsarbeid og med naturen som læremester. 

Jeg ser frem til å skape nærende og dypt styrkende rom på dette retreatet! 


Påmeldingsfrist 1. juli
For mer informasjon og påmelding trykk her:

Kommende aktiviteter

Re-Source
18. juli - 21. juli, 2024
Unni Heim