Gave – tid til deg selv

20. september - 22. september, 2024

Dharma Mountain Gruppe

– Kvinnehelg for ro, kraft og inspirasjon

Denne helgen er for deg som er vant til å gi mer til andre enn til deg selv. Mange kvinner opplever slitenhet og utmattelse som en følge av å skulle være der for andre, enten gjennom jobben eller i familien. På Dharma Mountain Meditation Resort hjelper vi deg å stoppe opp, ta i mot og søke ro, kraft og påfyll.

Programmet denne helga vil inneholde mange gode nærende stunder med avslapning, yin yoga, restorative yoga og sauna, der du lærer å hente deg inn, være god med deg selv og gi deg selv hva du trenger. En endring i livet, starter med en endring i oss selv. Vi trenger villighet og mot til å se oss selv med ærlige øyne, og til å utfordre oss selv, for at den endringen kan skje.

Her får du støtten og samholdet til å gjøre dette i en mykhet og kjærlighet til deg selv. Der du kan føle deg trygg, og få veiledning både individuelt og i gruppe – for å lære deg mer og mer å være god mot deg selv i livet ditt.


Hva får du?

Å oppleve utmattelse og slitenhet blir fort en vane som vi ikke kommer oss ut av i hverdagen, hvor forventningene vi har til oss selv og som andre har til oss, er de samme. Vi trenger litt hjelp og avstand for å stoppe opp og se hvordan vi egentlig har det. Denne helgen vil du lære å ta imot og gi deg selv det du trenger, og til å se deg selv på nye måter. Vi skal gjøre øvelser både individuelt og sammen, og få veiledning og støtte underveis til å komme tilbake til deg selv.


Vi tilbyr også:

• Mobilhotell
• Vegetarmat
• Mulighet for massasje og andre typer behandlinger
• Koselige hytter med mulighet for enerom
• Individuelle sesjoner om ønskelig


Helgen starter på fredag med middag kl. 19:00 og avsluttes søndag med lunsj kl. 13:00.


Priser / Påmelding

Early Bird pris gjelder frem til 15. august
Prisene inkluderer program, overnatting og seks vegetarmåltider, en badstu. Du kan be om gluten- og laktose fritt og vegansk ved påmelding. 

• Eget rom, i delt hytte (6.055,-)  Early bird: 5.355,- 
• Delt rom (5.431,-)  Early bird: 4.731,-
• Hems (5.431,-)  Early bird: 4.731,-
• Telt plass (4.879,-)  Early bird: 4.179,-

Ved påmelding betaler du 1.000,- i depositum, resten innen 15. august. 


Dharma Mountain har huset utallige meditasjonsretreater og grupper gjennom 23 år. Stedet er omgitt av vakker natur og har en unik stille atmosfære. Alle som jobber på Dharma Mountain har meditasjon som en del av livet, noe som gjør det til en helhetlig opplevelse å bli med på en gruppe hos oss. Vi er kjent for vår smakfulle hjemmelagde vegetarmat. Gled deg! Kursledere

Prem Lee er udannet lege og har studert tradisjonell akupunktur. Hun har ledet grupper i selvutvikling og meditasjon i Norge og Brasil i over 15 år, og har bakgrunn fra Osho Risk Therapist Training. Prem Lee har en omsorgsfull og kjærlig tilstedeværelse.

Kumud jobber som sykepleier og underviser i yin yoga. Som yogalærer er hun opptatt av evnen til å lytte til kroppen, og finne mykhet og kjærlighet til seg selv.

Kommende aktiviteter

Holy Madness
10. juni - 16. juni, 2024
Eirik Balavoine & Christian V. Scheel
Re-Source
18. juli - 21. juli, 2024
Unni Heim