Re-Source

18. juli - 21. juli, 2024

Unni Heim

Jeg er glad for å kunne invitere deg til biodanza sommer-retreat etter flere år med pause fra dette. Tema denne gangen er reSource. Betydningen til dette ordet er veldig spennende: re (igjen) source (kilde). Altså «å koble på kilden igjen». For meg er dette en tilstand eller følelse der jeg hviler med dype røtter i meg selv, og samtidig har direkte tilgang til kreativitet, vitalitet, sanselighet, følelsesliv (på godt og vondt) og opplevelse av å være del av noe større. En følelse av bliss, takknemlighet, aksept, mening og fundamental livsglede. Ønsker du å utforske dette i deg?


Velkommen med på denne 4-dagers retreaten!

Med biodanza som metode danser vi oss nærmere og nærmere kilden som er inni oss, mellom oss, rundt oss og i alt.

– Kom hjem i den naturlige vitaliteten, spontaniteten, kraften, energi, friheten, gleden, hvilen og søvnen. Det mest basale, som samtidig påvirker så mye annet i våre li

– Bli inspirert av den kreative- og skapende strengen i oss som er kilde til en uendelighet av muligheter, men som også lengter etter å velge retning og uttrykke bestemte sider i oss. Oppdag at du er medskaper av ditt liv (skaperen, skapelsen og det skapte).

– Ta bolig i kroppen som en nærende, sansende organisme, med de magnetiske kreftene som lever i møtet med andre. 

– Omfavn den indre verdenen av følelser og emosjoner, og oppdag invitasjonen om å leve fra kjærlighet.

– Bli ett med livet som vi er del av, naturen, elementene, det mystiske og arketypene… ja universet selv.


Jeg har holdt mer enn 30 workshops, kurs, retreats og grupper på Dharma Mountain i løpet av de siste 14 årene.  Og det er en glede å invitere dere til 4 magiske dager på dette vakre stedet. I tillegg til beliggenheten nært en liten innsjø, gressletter, skog, elv og omkranset av høye, solide fjell, så er stedet veldig godt ivaretatt rent estetisk med skjønnhet, blomster, kunst osv hvor øyet måtte se. Maten er også aldeles nydelig.


Opplegg

På Dharma Mountain har vi flere steder der vi kan ha våre sesjoner;

1. Inne i den fantastisk vakre salen med utsikt til fjellene og naturen og topp lydanlegg.
2. Ute i The Forest Temple som er en tre-platting midt i skogen, også den med fantastisk musikkanlegg
3. Ute på gresset eller i nær skog uten musikk

Vi kommer til å bruke alle disse tre stedene, litt avhengig av været og prosessen vi er i. De fleste sesjonene blir med musikk, men du vil også oppleve en til to sesjoner uten musikk ute. Vi starter torsdag kveld med felles kveldsmåltid etterfulgt av vår åpningssesjon. De neste to dagene har vi en sesjon før lunsj og en etter lunsj. 

I tillegg vil vi ha aktivitet en av kveldene. 
Søndag har vi en avsluttende sesjon på formiddagen, og vi har felles lunsj før avreise.


Biodanza-sesjonene vil bygge på hverandre for å tilrettelegge neste steg, og for å støtte oss på veien, og været vil avgjøre når vi har sesjoner ute og når vi er inne. Selv om det er fint vær vil noen sesjoner være inne.   


Mellom sesjonene vil du ha tid til å nyte omgivelsene, ta et bad i den friske elva, sove, gå tur, dele dype samtaler eller lek og latter med andre, eller sitte i kontemplativ stillhet… du velger og kan finne en god flyt som styrker og nærer.


Hvem kan bli med?

Vi ønsker å skape en retreat der vi kan dra best mulig nytte av den fantastiske biodanza metoden. Det er en fordel at du allerede har litt erfaring med biodanza. 

Kjenner du et ønske om å være med, men mangler erfaring med biodanza? Ta kontakt, så finner vi sammen ut om dette likevel kan passe! Kanskje er dette perfekt for deg likevel!


Unni Heim er en varm og følsom tilrettelegger, space-holder og terapeut. 

Hun vokste opp i Nord-Norge under midnattssola, nordlyset og magiske mørke vintre, men mesteparten av hennes voksne liv har hun bodd i Oslo eller i utlandet. 

Siden år 2000 har hun vært på en dypt transformerende reise, både personlig og profesjonelt. Fra en internasjonal karriere innen telekommunikasjon på 90-tallet, via livstruende sykdom, jobber hun nå på fulltid med dans, meditasjon og menneskelig utvikling. 

Å bringe mennesker sammen for å støtte vår dypere livsreise er hennes største lidenskap.

Hun er utdannet sivilingeniør, psykosynteseterapeut og biodanzalærer.
I 2004 grunnla hun Biodanza i Norge, og åpnet Norges førte biodanza ukesgruppe i 2007. 2011 grunnla- og åpnet hun Norsk biodanzaskole. 

I dag er hun en internasjonalt anerkjent biodanzalærer og inviteres jevnlig til å undervise og fasilitere i flere land rundt omkring i verden. Hun har utdannet de aller fleste biodanzalærerne i Norge, og har selv ledet biodanza ukesgrupper, kurs og workshops i 17 år. 


For mer info, priser og påmelding:

Kommende aktiviteter

Re-Source
18. juli - 21. juli, 2024
Unni Heim